Marta Franco

"Viatjar amb distinció" al transport públic

L'Espai Mercè Sala acull l'exposició "Viatjar amb distinció" del Museu del Disseny de Barcelona (DHUB), que recull imatges de la col·lecció "Distinció. Un segle de fotografia de moda" que tenen com a escenari el transport públic.

Ha obert les portes la nova mostra que acull l'Espai Mercè Sala, la sala de la Fundació TMB al metro, “Viatjar amb distinció”, una selecció d'imatges de l'exposició "Distinció. Un segle de fotografia de moda”, que es pot veure al Museu del Disseny de Barcelona (DHUB).

Aquesta acció forma part de les activitats paral·leles a l'entorn de l'exposició principal del DHUB, que per primera vegada mostra una part important de la col·lecció de fotografia de moda que el Museu ha creat des del 1902 fins al moment actual sobre aquest gènere, alhora que reflexiona sobre la seva evolució al llarg del temps, així com sobre el vincle entre la singularitat, l'originalitat i la influència que tenen en múltiples aspectes de la nostra vida.

El projecte que es pot veure al Museu conté 464 fotografies de 38 fotògrafs destacats en aquest camp a Catalunya i Espanya: Ramon Batlles, Camisans, Pere Casas Abarca, Compal, Josep Compté, Juan Gyenes, Hortolà, Jafer, Man, Antoni Ollé, Paul M. Pietzch, Josep Sala, Samuel Suñé, Pep Àvila, Antoni Bernad, Juana Biarnés, Alejandro Cabrera, Biel Capllonch, Ferran Casanova, Manel Esclusa, Maria Espeus, José Manuel Ferrater, Enric Galceran, Sergi Jasanada, Virgili Jubero, Oriol Maspons, Esperanza Moya, Bèla Adler & Salvador Fresneda, Xevi Muntané, Manuel Outumuro, Leopoldo Pomés, Sergi Pons, Eugenio Recuenco, Daniel Riera, Carles Roig, César Segarra, Javier Vallhonrat i Txema Yeste.

A l'exposició que es pot veure a l'Espai Mercè Sala s'hi recullen les instantànies d'alguns d'aquests grans noms de la fotografia de moda. Concretament, les que tenen com a escenari principal un mitjà de transport i que, segons els organitzadors, ens suggereixen un viatge real, quotidià, fantasiós i de somni.

La mostra es podrà veure a l'Espai Mercè Sala, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l'estació de Diagonal, de dilluns a divendres entre les 10 i les 20.30 hores, fins al 22 de gener. L'entrada és gratuïta.

Fotografia exposició DHUB a l'Espai Mercè Sala

Darrera modificació: 
28.12.2015

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies