Laura Martínez

Rumba i bon rotllo en el quart aniversari del JoTMBé

El JoTMBé està d'aniversari i ahir ho va celebrar amb una sessió exclusiva de música i conversa amb el grup de rumba catalana Estopa. L'acte el va presentar el còmic i monologuista Andreu Casanova.

L'últim treball dels Estopa, "Rumba a lo desconocido", va ser la base d'una trobada ben especial i exclusiva per als usuaris del JoTMBé ahir a L'Auditori. Entre cançó i cançó, els germans Muñoz van respondre les preguntes dels fans i van compartir diversos moments personals i professionals. L'encarregat de conduir aquesta trobada va ser l'actor Andreu Casanova, protagonista de l'obra de teatre "Cincuenta sombras de Andreu".

Aquest any el programa de màrqueting relacional de TMB va voler celebrar el seu aniversari d'una manera ben original i va sortejar 100 invitacions dobles entre els seus membres per poder gaudir d'aquest moment únic amb els seguidors d'Estopa. A més, la persona que més activa es va demostrar a Twitter utilitzant l'eqtiqueta creada per a l'ocasió, #EstopaJoTMBé, va tenir l'oportunitat de conèixer els components del grup en persona. Hem seleccionat algunes de les desenes de piulades que es van fer.

Darrera modificació: 
04.04.2016

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies