Actualitat

La parada número 1 en l'emplaçament actual, a l'espera del trasllat de la marquesina  / Foto: TMB

Dins dels ajustos de la mobilitat a l'entorn de la superilla pilot del Poblenou, aquesta setmana hi ha hagut petits canvis de situació en parades d'autobús dels carrers Tànger, Almogàvers i Pallars.

Patrulla uniformada de la Guàrdia Urbana al metro / Foto: ACN

Els responsables de la seguretat ciutadana han fet balanç de l'activitat policial realitzada l'any passat a Barcelona, en què Mossos i Guàrdia Urbana van gestionar 517.986 incidències.

Tècnics municipals i veïns comenten els projectes de noves línies d'autobusos / Foto: Ajuntament de Barcelona

Des del 16 de gener s'han celebrat 13 sessions del procés de participació sobre la futura xarxa de bus de Barcelona i la cobertura que dona a les necessitats de servei de tots els barris de Barcelona.

L'accés recomanat per arribar al recinte firal Gran Via és la L9 Sud de metro amb les estacions de Fira i Europa / Fira que tenen connexió directa amb l'aeroport. Els enllaços de Torrassa (L1), Collblanc (L5) i Zona Universitària (L3) asseguren els desplaçaments sostenibles i ràpids amb Barcelona a través de la xarxa de metro

Compromís

Audició d'un dels candidats a músic del metro / Foto: Toni Bravo (TMB)

Una setantena de músics es van donar cita ahir al vestíbul de l'estació de metro d'Universitat en una nova prova d'aptitud per tocar en algun dels 38 punts senyalitzats de la xarxa de metro.

Renovació del Museu del Ferrocarril fins al 2020

Les instal·lacions del Museu del Ferrocarril creixeran en més de 1.300 metres quadrats, i inclouran una part de la supermaqueta ferroviària del projecte Scòpic Miniatur Barcelona.

'Les 1.001 Nits del Guitar BCN' es pot veure a l'estació de Diagonal / Foto: TMB (Pep Herrero)

Fotografies de gran format d'artistes que han passat pel Guitar BCN com Estopa, Paco de Lucía, Stanley Jordan o Love of Lesbian decoren la paret de l'enllaç de l'estació de Diagonal amb motiu dels 1.000 concerts que ha acollit el festival.

web_MWB_mobile.mp4

Loading Video...
Title Text: 
Vídeo de la MobileWeek BCN

Vivències

Test TMB / Foto: TMB

Continuem amb el test sobre les xarxes de metro i bus de Barcelona. Avui toca bus: sabeu dir-nos quan va circular el primer autobús de TMB amb aire condicionat? Publicarem la resposta a Facebook i Twitter.

Tunnel: The Archaeology of Crossrail

Title Text: 
Tunnel: The Archaeology of Crossrail