Actualitat

Furgoneta elèctrica Nissan a la cotxera del Triangle / Foto: TMB

L'aposta de TMB per les energies més netes s'ha traduït en la recent incorporació de 12 furgonetes i turismes 100% elèctrics per a les flotes auxiliars de les empreses de Bus i Metro.

Imatge
TMB habilitarà dissabte un servei especial d'autobús de baixada entre el recinte i la plaça d'Espanya
Responsables de l'associació Ametic al costat dels representants de les fundacions Vodafone, TMB i ONCE, amb el premi obtingut

‘Eliminant barreres en el transport públic’ és el títol del projecte pel qual la Fundació TMB ha obtingut el premi Innova eVIA 2016, juntament amb la Fundació Vodafone i ONCE.

Obres del futur nus ferroviari de la Sagrera / Foto: ACN

El govern municipal proposa unir esforços per completar les xarxes ferroviàries i viàries i avançar-se a les necessitats en el cicle de l'aigua, port i aeroport, energia, telecomunicacions, residus i espais fluvials.

Visita d'empleats del metro de Mont-real a les noves instal·lacions, el 1966 / Foto: Arxiu STM

Amb motiu del seu cinquantenari, ens hem fixat en el metro de Mont-real, la ciutat més important del Quebec. Una curiositat: és dels pocs que circulen amb rodes pneumàtiques.

Compromís

Detall sostre de l'estació Zona Universitària / Foto: Open House Barcelona

Alguns participants del festival de la difusió de l’arquitectura, que ha tingut lloc aquest cap de setmana, han escollit visitar infraestructures del metro. Gràcies per compartir boniques instantànies de les estacions de Zona Universitària, Llefià, Europa Fira i els tallers de Can Zam!

Alumnes de l'escola Eulàlia Bota durant l'activitat / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Els menuts de l'escola Eulàlia Bota han après com llegeixen i juguen els nens i nenes cecs en una sessió pedagògica organitzada per l’ONCE, en el marc de l’acció solidària d’enguany de TMB.

Vivències

Imatge històrica / Foto: TMB

Aquesta setmana viatgem a l'any 1978. Saps reconèixer quina és l'estació de metro que ens mostra la imatge? Pertany a la línia 4. Publicarem la resposta a la pàgina de Facebook i al Twitter @TMB_Barcelona.

Life Underground

Title Text: 
Algunes seqüències ja rodades de 'Life Underground'

El documentalista francès Hervé Cohen dirigeix un ambiciós projecte que busca ressaltar l'aspecte humà d'algunes de les xarxes de transport d'arreu del món.

Video
Pregunta històrica / Font: TMB

Aquesta imatge ens mostra les obres de construcció d'una estació de metro de l'actual línia 5 l'any 1955. Amb aquestes pistes saps identificar quina estació és? Publicarem la resposta a la pàgina de Facebook i al Twitter @TMB_Barcelona

Troleibus tipus B, número 574 / Foto: Arxiu TMB

Aquest 7 d’octubre s’han complert 75 anys de la posada en marxa dels primers troleibusos a Barcelona. Els amics d’ACEMA també ho recorden en un article publicat al seu web