Autor
Redacció

'Youth For Public Transport (Y4PT)' recupera les imatges de la Hackathon 2022 de TMB en vídeo

La Hackató de TMB, organitzada conjuntament amb Youth Public Transport de la Fundació Unió Internacional del Transport Públic (UITP), va comptar amb més de 40 participants, en una edició que ha coincidit amb el centenari de la xarxa de bus de Barcelona. Ara, des de la Youth For Public Transport (Y4PT) s'ha realitzat aquest vídeo que recull algunes de les millors imatges de la hackató.

Els guanyadors es van donar a conèixer els dies 25 i 26 de novembre. El grup guanyador format per: Xavier Peña, arquitecte; Pau Martín, estudiant d’arquitectura a La Salle BCN; i Keith Yeoh i Tomas Waisman, estudiants d’MBA a ESADE, amb el seu projecte Torch, va proposar un nou pal per a la parada de bus que compleix amb totes les necessitats del servei de bus i, a més, innova amb elements de seguretat i visibilitat. El projecte destaca pel seu disseny modular basat en l’aprofitament del pal de parada actual. Un seient, una pantalla de tinta electrònica i un panell LED amb el temps d’espera; tres mòduls que convertirien el pal de parada en un punt clau del trajecte.

En el vídeo es repassa què van donar de si les dues jornades durant les quals es van realitzar diferents exercicis per desenvolupar la creativitat dels diferents equips participants.

 

Darrera modificació
dimecres, març 1, 2023 - 17:33
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/youth-public-transport-y4pt-recupera-imatges-de-hackathon-2022-de-tmb-video