28.10.2022
Autor
Premsa TMB

Línies d’autobusos afectades per la Cursa Montjuïc - Tibidabo 2022

Subtítol

TMB recomana l'ús del metro com a alternativa dimarts 1 de novembre al matí

Amb motiu de la celebració de la Cursa Montjuïc - Tibidabo 2022, que tindrà lloc dimarts, 1 de novembre, diverses línies d’autobús podrien veure alterat o limitat el seu recorregut. Per aquesta raó, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana l’ús del metro en aquells desplaçaments a prop dels llocs per on transcorrerà la competició.

La cursa sortirà a les 8 del matí i afectarà el trànsit de superfície per tot el seu recorregut entre les 8 i les 11 hores, aproximadament. La prova, amb una distància de 19,5 quilòmetres, sortirà de l’esplanada del Castell de Montjuïc i seguirà per la carretera de Montjuïc, l’avinguda del Castell, passeig del Migdia, carrer dels Tarongers, avinguda Miramar, av. de l’Estadi, plaça Sant Jordi, av. Francesc Ferrer i Guàrdia, av. Rius i Taulet, carrers Lleida, Tamarit, Entença,  Deu i Mata, Constança, pas inferior de l’Illa Diagonal, Caravel·la La Niña, av. Sarrià, pl. Prat de la Riba, pg. Sant Joan Bosco, pl. Artós, Major de Sarrià, General Vives, pl. Borràs, av. Vallvidrera, ctra. de Sarrià a Vallvidrera, pl. Vallvidrera, Queralt, Alberes, ctra. Vallvidrera al Tibidabo, camí de Vallvidrera al Tibidabo, pl. del Tibidabo (Temple del Sagrat Cor de Jesús) on, canviant de sentit, tornarà a la pl. Vallvidrera i seguirà per Alcalde Miralles, Elisa Moragas i Badia, camí de Mina Grott i camí de Llenega, fins arribar a l’àrea de lleure de Santa Maria de Collserola, que és el punt final del circuit. TMB adoptarà les mesures necessàries per desviar els vehicles en funció dels llocs per on vagi passant la cursa.

En total, els desviaments afectaran 27 línies de bus que fan part del seu itinerari per la zona afectada. Són les següents: D20, D40, H2, H4, H6, H8, H10, H12, H16, V3, V7, V9, 6, 13, 27, 34, 52, 54, 55, 59, 68, 78, 109, 111, 125, 130 i 150.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB o al web oficial de la cursa.

Darrera modificació
28.10.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/linies-dautobusos-afectades-cursa-montjuic-tibidabo-2022