Autor
Redacció

El Sónar baixa a l'estació de metro de Fira amb un concert de Rojuu

El prestigiós festival de música electrònica ha programat aquesta actuació el pròxim divendres 3 de juny, a les 20 hores.

El Sónar tornarà a baixar sota terra aquest pròxim divendres 3 de juny a les 20h amb l’actuació del jove barceloní Rojuu. El concert tindrà lloc al vestíbul de l’estació de Fira de la L9 Sud, a les 20 hores. L’entrada serà gratuïta, però l’aforament serà limitat, així que es recomana arribar amb antelació per poder-hi assistir.

El jove artista català (Barcelona, 2003) s’ha convertit en l’antiicona d’una nova generació. Combina el rap, rock alternatiu i estètiques gòtiques amb música electrònica. Acaba d’estrenar el seu àlbum Starina i oferirà aquest concert irrepetible a l’interior de l’estació de metro.

El Sónar és un esdeveniment cultural pioner i únic en el seu format i continguts: un referent internacional gràcies a una cuidada oferta que combina la dimensió lúdica amb l’artística, l’avantguarda i l’experimentació i els nous corrents de la música electrònica. Per a TMB el concert del Sónar és una ocasió per vincular el transport públic amb el públic jove.

 

Darrera modificació
dijous, juny 2, 2022 - 07:47

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/sonar-baixa-lestacio-de-metro-de-fira-amb-concert-de-rojuu