07.01.2022
Autor
Premsa TMB

La línia 183 d’autobús amplia el recorregut per la part alta de Ciutat Meridiana

Subtítol

El 10 de gener entren en vigor més millores a Nou Barris nord: la conversió de la 182 en circular i l’allargament de l’horari del bus a demanda de Torre Baró

La línia 183 d’autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ampliarà a partir de dilluns vinent, 10 de gener, el recorregut pel barri de Ciutat Meridiana per cobrir-ne millor la part més alta, una modificació que s’ha planificat d’acord amb el Districte de Nou Barris i les peticions expressades pels veïns. Aquesta línia es va crear el maig del 2021 en el marc de la internalització i reestructuració del servei d’autobús al sector nord de Nou Barris.

Al mateix temps, el servei de la línia 183 començarà més d’hora els dies feiners de dilluns a dissabte, a les 4.50 h en comptes de les 5 com actualment.

Una altra millora del servei d’autobús de TMB que s’aplicarà el 10 de gener és la conversió de la línia 182 (Pl. Virrei Amat - Torre Baró) en circular, amb un sol origen i final a Torre Baró. D’aquesta manera es pot escurçar el temps de volta i s’ajusten els horaris de pas, que mantenen la cadència programada de 20 minuts.

Finalment, també millorarà el servei del bus a demanda de Torre Baró, implantat el 2019 i que opera amb la marca El meu Bus. En aquest cas a partir de dilluns s’aplicarà una ampliació de mitja hora en l’horari de peticions de servei, de les 20.30 fins a les 21 hores (per a recorreguts que finalitzin com a màxim a les 21.30 h).

Aquests setmana TMB i l’Ajuntament de Barcelona han començat una campanya mitjançant cartelleria i canals digitals per informar d’aquestes millores els veïns de la zona nord de Nou Barris.

Cartell de la campanya de difusió

Darrera modificació
07.01.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/linia-183-dautobus-amplia-recorregut-part-alta-de-ciutat-meridiana