Autor
Carme Becerra

Els contes de Relats Curts pugen a l’escenari després d’inspirar ‘Bye bye Monstre’

A partir del 6 de novembre, Dagoll Dagom tindrà en cartell al Teatre Poliorama aquest musical familiar, que va néixer a partir de les experiències amb la pandèmia narrades pels infants.

La veterana companyia Dagoll Dagom estrena el primer musical familiar de la seva carrera (el 25è), Bye Bye Monstre, el proper 6 de novembre. Ho fa al Teatre Poliorama, amb cançons de Dàmaris Gelabert i un text de Marc Artigau que va néixer inspirat pel Concurs de Relats Curts de TMB 2020.

En aquella edició, que va coincidir amb la pandèmia, la Fundació TMB va convidar els nens i nenes que participaven a la categoria infantil a imaginar com acabar amb el monstre de la covid. El premi consistia a veure els relats traspassats al teatre de la mà de Dagoll Dagom.

Tot i que està enfocat a infants entre els 5 i els 10 anys, la companyia explica que les diverses capes de lectura de la dramatúrgia faran que agradi al públic de totes les edats. Els assistents coneixeran la història de la Berta, una nena de 8 anys que recordarà el que va escriure en el seu diari durant el confinament.

El musical agafa elements de la realitat que els participants (més de 400) de la categoria dirigida a infants i joves dels Relats Curts incloïen als seus escrits. Així, la fantasia (a la ciutat hi ha un monstre molt perillós que entra a les cases i deixa la gent adormida) es barreja amb elements del dia a dia de la covid, com la feina del personal sanitari, els consells per protegir-se del perill o les videotrucades amb la família.

La dramatúrgia és de Marc Artigau, Anna Rosa Cisquella (que també n’és la directora) i David Pintó. Al repartiment, Alba Florejachs, Albert Triola, Marc Soler, Martina Garcia, Violeta Marín i Vinyet Morral. Les entrades i tota la informació les trobareu al web de l’espectacle.

Darrera modificació
dijous, novembre 4, 2021 - 08:04

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/contes-de-relats-curts-pugen-lescenari-despres-dinspirar-bye-bye-monstre