Autor
Rosa Avis

El conseller delegat participa en el congrés Green Gas Mobility Summit 2021

Aquestes jornades semipresencials, que compten amb ponències, taules de treball i exposició de vehicles i equipaments, apleguen experts en gas natural i renovable per analitzar els reptes que planteja als transports la descarbonització i la millora de la qualitat de l’aire.

El conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, participa demà dimarts, 21 de setembre, a les 13.10 hores, en una de les conferències del congrés Green Gas Mobility Summit 2021. Aquest esdeveniment, organitzat per Gasnam i Neutral Transport, s’ha consolidat com una cita anual imprescindible que compta amb els principals líders i referents del sector dels gasos renovables. Al llarg de les dues jornades de durada, els dies 21 i 22, s’exposen les possibilitats que ofereixen el biogàs, l’hidrogen i el gas neutre per assolir el repte de la descarbonització als transports davant la necessitat imperiosa de millorar la qualitat de l’aire.

Moderats pel director de les revistes Viajeros i Transporte 3, Luis Gómez-Llorente, a més de Gerardo Lertxundi, conseller delegat de TMB, els altres participants en la ponència Reptes del transport de passatgers són Mateu Marcús Fiol, director gerent de l'EMT de Palma; Juan Ortiz Taboada, director gerent del Consorci de Transports de Saragossa, i Carlos Sierra, director dels serveis de transports de l'EMT de Madrid.

El Green Gas Mobility Summit és un congrés semipresencial que té lloc al recinte firal madrileny de La Nave, amb aforament reduït a l’interior, però amb una àmplia exposició de vehicles i equipaments de gas natural a l’exterior, així com presentacions virtuals a les quals es pot accedir via streaming. Compta amb més de mil assistents, més de 25 taules de treball i conferències i més de vuitanta ponents estatals i internacionals. La d’enguany és la cinquena edició.

Teniu més informació al web de Green Gas Mobility Summit.

Darrera modificació
dilluns, setembre 20, 2021 - 08:05
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/conseller-delegat-participa-congres-green-gas-mobility-summit-2021