Autor
Redacció

La T-verda continua aportant passatgers al transport públic en detriment del vehicle privat

La targeta T-verda metropolitana ja ha estat lliurada a més de 12.000 ciutadans que han desballestat un vehicle contaminant. Els posseïdors d’aquest títol que impulsa l’AMB poden viatjar, de manera il·limitada i gratuïta, durant tres anys en transport públic per totes les zones de la xarxa del sistema tarifari integrat de l'ATM.

Aquesta possibilitat la va obrir l’AMB la tardor del 2017 per fomentar una mobilitat més sostenible. Des de llavors, la iniciativa ha permès desballestar 10.613 cotxes i 1.735 motos sense distintiu ambiental de la DGT.

La T-verda premia els ciutadans dels 36 municipis metropolitans que canvien definitivament els cotxes privats més contaminants pel transport públic. Gràcies a un acord de la Generalitat a través de l'AMTU (Associació de Municipis amb Transport Urbà), també poden sol·licitar el títol els habitants de les sis zones tarifàries de l'ATM que no pertanyin a cap dels 36 municipis metropolitans.

Podeu conèixer més detalls sobre l’evolució de la T-verda a la nota de premsa de l’AMB.

Darrera modificació
dimecres, agost 25, 2021 - 07:56

Source URL: https://noticies.tmb.cat/medi-ambient/t-verda-continua-aportant-passatgers-transport-public-detriment-vehicle-privat