Autor
Redacció

El metro de Barcelona tornarà a funcionar sense interrupció la nit de Sant Joan

TMB ha previst un dispositiu especial per atendre l’afluència d’usuaris esperada en el primer 'non-stop' des de l’inici de la crisi sanitària.

Dimecres vinent, 23 de juny, nit de la revetlla de Sant Joan, hi haurà servei especial de transport públic a l’àrea de Barcelona per facilitar la mobilitat de les persones en aquesta celebració tradicional, encara en el marc de les recomanacions que cal respectar per evitar la propagació de la Covid-19, com ara l’ús correcte de la mascareta.

Així, la xarxa de metro de TMB prestarà servei durant tota la nit. Els trens circularan sense interrupció des de les 5 h de la matinada de dimecres 23 fins a la mitjanit de dijous dia 24, 43 hores de servei ininterromput. Es tracta de la primera nit de servei continuat de metro des de la declaració de l’estat d’alarma del març del 2020 (l’any passat per Sant Joan el metro va prolongar el servei fins a les 2 de la matinada en coherència amb la recomanació de les autoritats de limitar la celebració a l’àmbit familiar i en grups reduïts).

TMB ha previst un reforç de trens, especialment a la línia 4, i de personal per atendre l’afluència d’usuaris que es desplaçaran en transport públic, especialment a zones de platja i al centre de la ciutat, per celebrar la revetlla. També es reforçarà la neteja, el manteniment i la seguretat a les estacions més freqüentades.

Més informació a la nota de premsa de l’ATM.

Darrera modificació
diumenge, juny 20, 2021 - 11:29
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/metro-de-barcelona-tornara-funcionar-sense-interrupcio-nit-de-sant-joan