Autor
Carme Becerra

Macaco descobreix les interioritats del metro i el bus i actua en favor de la sostenibilitat

El cantant va connectar amb el públic que va acudir ahir al vespre al vestíbul de l'estació Fira, en una activitat de sensibilització emmarcada dins de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Ahir dijous, el cantant Macaco va dedicar una jornada a conèixer els avenços en energies netes del transport públic de Barcelona i la seva àrea metropolitana. La visita va coincidir amb les activitats de la Setmana de la Mobilitat 2019, a la qual TMB s'ha adherit un cop més.

Els seus fans, proveïts de la invitació corresponent, van assistir a l'estació Fira de la L9 Sud a una sessió amb les cançons del seu disc Civilizado como los animales i èxits anteriors, fins prop de les 11 de la nit. Dani Macaco no els va decebre, i es va barrejar diverses vegades amb el públic que corejava els temes.

Abans, el cantant havia descobert com és el funcionament del cor de les xarxes de metro i autobusos: el Centre de Control de Metro, el departament d'Informació i Comunicació, la cotxera de Triangle i el Centre de Control de Bus.

Entre altres moments curiosos de la visita de l'artista, els usuaris de metro van sentir com, per un dia, les habituals veus dels locutors de megafonia eren substituïdes per un missatge de Macaco. Macaco s'ha traslladat en metro i en un autobús elèctric zero emissions, i així ha conegut, de primera mà, l’aposta de TMB per contribuir a un entorn més sostenible.

Imatge
El cantant va arribar al Centre de Control de Metro en un minibús 100% elèctric / Fotos: Miguel Ángel Cuartero

Macaco durant l'actuació a l'estació Fira de metro convidat pel JoTMBé / Miguel Ángel Cuartero

Darrera modificació
dimarts, octubre 8, 2019 - 09:22

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/macaco-descobreix-interioritats-metro-bus-actua-favor-de-sostenibilitat