19.11.2018
Autor
Premsa TMB

Tancament d’una andana de l’estació Jaume I de la línia 4 durant 10 dies, per obres d’accessibilitat

Subtítol

Del 24 de novembre al 3 de desembre, els trens no hi pararan en direcció Trinitat Nova, per treballs d’adaptació de la infraestructura a persones amb mobilitat reduïda

A partir del dissabte 24 de novembre i fins al dilluns 3 de desembre, tots dos inclosos, estarà tancada l’andana direcció Trinitat Nova de l’estació de Jaume I de la línia 4 de metro, per obres de millora d’accessibilitat. Per tant, els trens procedents de Barceloneta se saltaran Jaume I i continuaran sense aturar-se fins a Urquinaona. L’altra andana, direcció La Pau, funcionarà amb normalitat i els trens sí que hi efectuaran parada.

Aquesta afectació s’emmarca en les obres d’adaptació de l’estació de Jaume I a persones amb mobilitat reduïda que està duent a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Els treballs, que van començar el juny de 2017, consisteixen principalment en la instal·lació de dos ascensors i la remodelació dels dos vestíbuls de l’estació.  L’obra comporta una inversió de 4 MEUR i finalitzarà l’estiu vinent.

Imatge
Esquema de l'afectació de Jaume I de la línia 4 / Imatge: TMB

Per a més informació sobre les alternatives de transport es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
09.08.2020
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tancament-duna-andana-de-lestacio-jaume-de-linia-4-durant-10-dies-obres