20.03.2018
Autor
Premsa TMB

Normalitzat el servei d'autobusos de TMB en l'àmbit de Collserola

Subtítol

Les línies afectades ja fan els seus recorreguts habituals a Can Caralleu, Sant Genís, Tibidabo, Vallvidrera i les Planes.

La neu caiguda aquesta matinada i les baixes temperatures han afectat durant el matí la xarxa viària de la part alta de Barcelona, cosa que ha motivat algunes restriccions en el servei d’autobusos de TMB, que a les 14.00 hores ja s’ha normalitzat.

A primera hora del matí, l’estat dels recorreguts a les zones de Collserola, Tibidabo, Vallvidrera i les Planes ha fet que no comencessin a prestar servei les línies de Bus del Barri 111, 118 i 128, més la 102, mentre que les línies 130, 185 i 196 han estat circulant amb limitacions, per la impossibilitat d’arribar als punts més alts dels itineraris a Can Caralleu, la part alta de Sant Genís i el peu del Tibidabo. Amb el pas de les hores, els trajectes a la part alta de la ciutat s’han anat normalitzant i així ho ha fet el servei de les línies afectades.

Per tant, ara mateix tota la xarxa d’autobusos (nova xarxa, convencionals i de proximitat) funciona amb normalitat, així com la xarxa de metro. En aplicació dels protocols interns per a situacions de neu, s’han pres mesures per assegurar el bon funcionament de les instal·lacions tècniques situades a cel obert, en coordinació amb els ajuntaments.

TMB actualitza l’evolució de l’estat del servei de metro i bus a través del web corporatiu i del perfil d'informació i atenció a Twitter @TMBinfo.

Darrera modificació
20.03.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/normalitzat-servei-dautobusos-de-tmb-lambit-de-collserola-1