Autor
Redacció

L'Agrupació Fotogràfica de Catalunya dedica una exposició a la línia 9 Sud

Fins al dia 24 es pot visitar una selecció de les imatges captades pels associats en una visita a tres de les estacions més fotogèniques de la xarxa de metro: Fira, Europa / Fira i Mercabarna.

Aquest vespre a dos quarts de vuit l'Agrupació Fotogràfica de Catalunya inaugura a la seva seu una exposició monogràfica sobre la línia 9 Sud de metro, fruit d'una visita que hi van fer els seus associats la tardor passada.

El 18 d'octubre 25 membres de l'Agrupació van recórrer tres de les estacions més significatives de la línia 9 Sud: Europa / Fira, Fira i Mercabarna. També són de les més atractives visualment, a causa del tractament que hi van donar els arquitectes responsables: l'equip de Toyo Ito en el cas de Fira i l'estudi Garcés-De Seta-Bonet en les altres dues, que juntament amb Parc Logístic formen un trio arxipremiat d'infraestructures subterrànies de transport.

L'exposició mostra una selecció dels treballs realitzats en aquella visita, organitzats segons la localització. Una bona oportunitat d'apreciar la potència visual dels espais arquitectònics del nou metro que des del 2016 enllaça el Prat de Llobregat amb la Zona Universitària, passant per l'Hospitalet.

Les fotografies estaran exposades al local del carrer del Duc, 14, de Barcelona, fins al dia 24 d'aquest mes.

Darrera modificació
dilluns, febrer 5, 2018 - 08:38

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/lagrupacio-fotografica-de-catalunya-dedica-exposicio-linia-9-sud