12.05.2011
Autor
Premsa TMB

L'Espai Mercè Sala se suma a la Nit dels Museus i obrirà dissabte fins a la 1 de la matinada

Aquest dissabte 14 de maig, la Primavera Cultural de TMB se suma a la Nit dels Museus i obrirà la sala d'exposicions Mercè Sala, situada al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l'estació de Diagonal, des de les 7 de la tarda i fins a la 1 de la matinada. L'horari habitual d'obertura de l'Espai Mercè Sala és de 10 del matí a 8.30 del vespre, tots els dies feiners de dilluns a divendres, i l'entrada és gratuïta.

Així, aquest dissabte fins a 48 museus i centres d'exposicions de la ciutat i la seva àrea metropolitana obriran les portes de manera gratuïta i l'Espai Mercè Sala en serà un més. Concretament, dins el programa de la Nit dels Museus, la visita a aquesta sala d'exposicions del metro forma part de l'itinerari de la zona 2: de l'Eixample a Gràcia.

Els visitants podran veure l'exposició "Barcelona, pell i ombra" que, des de principis d'abril i fins al 17 de juny, recull una mostra d'instantànies del fotògraf barceloní Manel Esclusa (Vic, 1952). Es poden veure fotografies urbanes i nocturnes fetes entre 1980 i 2010 que exploren i revelen aspectes desconeguts de llocs emblemàtics de la Ciutat Comtal, així com d'altres espais urbans difícils d'identificar per la visió que n'ofereix l'artista. A través de les fotografies de Manel Esclusa, l'espectador s'endinsa en un passeig oníric i nocturn per la ciutat de Barcelona davant d'una proposta de reflexió sobre el medi urbà que ens envolta.

Una nit farcida de propostes

La Nit dels Museus és una iniciativa promoguda pel Consell d'Europa on participen més de 3.000 museus de 40 països. A més de gaudir de les col·leccions i les exposicions temporals dels museus que hi participen, també es poden veure concerts, espectacles de màgia, dansa, teatre, activitats infantils, visites guiades, conferències i performances.

A més, aquest any, com que coincideix amb la programació de Barcelona Poesia 2011, XXVII Festival Internacional, en molts museus es podrà trobar l'activitat "Poemusa-1. Poesia a cau d'orella", on quatre actors i actrius recitaran poemes a cau d'orella als visitants. Més informació sobre la Nit dels Museus.               

Darrera modificació
15.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/lespai-merce-sala-se-suma-nit-museus-obrira-dissabte-fins-1-de-matinada