04.05.2011
Autor
Premsa TMB

Transport públic per a la Feria de Abril de Catalunya 2011

Amb motiu de la celebració de la 40a edició de la Feria de Abril de Catalunya, del 29 d’abril al 8 de maig, al recinte del Parc del Fòrum, TMB adaptarà la seva oferta de transport públic a les necessitats d’aquest esdeveniment ciutadà. Així, a més del servei habitual de metro i autobusos, TMB posarà en funcionament un servei nocturn de bus llançadora per apropar la ciutadania al recinte firal.

El servei recomanat per TMB per accedir a la Feria de Abril és:

Metro: línia 4 - El Maresme / Fòrum

TMB recomana especialment la xarxa de metro per als desplaçaments fins a la fira. Totes les línies de metro, mitjançant els seus enllaços, permeten arribar a l'estació d’El Maresme / Fòrum de la línia 4, molt a prop del recinte firal.

El funcionament del metro, amb servei ininterromput els dissabtes i fins a les 2 de la matinada els divendres i vigílies de festiu suposarà un important element per afavorir la mobilitat de les persones que vulguin accedir a la fira aquestes nits.

Autobusos: bus especial Pl. Catalunya - Fòrum

Aquest servei farà el recorregut d’anada i tornada entre la plaça de Catalunya (ronda Sant Pere), centre neuràlgic on conflueixen diferents transports públics (metro, FGC, Rodalies de Catalunya, autobusos de TMB, NitBus i altres línies), i el recinte firal. Funcionarà els divendres 29 d’abril i 6 de maig des de les 22.00 i fins al tancament de la Feria; i el diumenge 1 de maig, a partir de les 22.00 i fins a les 3 de la matinada. Els dissabtes 30 d’abril i 7 de maig, el bus especial no funcionarà, ja que el metro dóna servei de forma ininterrompuda.

Els usuaris també poder utilitzar les línies regulars d’autobús 7, 36, 41, 43 i 141 per arribar al recinte firal. Aquestes línies es reforçaran en funció de la demanda que es pugui produir, en especial els caps de setmana.

TMB informa del transport públic recomanat per participar a la Feria de Abril mitjançant cartells i diversos canals propis, a més del lloc web www.feriadeabril.tmb.cat.
 

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-feria-de-abril-de-catalunya-2011